Mentaltræning

Alt for mange spekulationer

Er du fyldt med alt for mange spekulationer?

Det handler om at kunne skabe din indre ro i dine tanker

 

Mads har oplevet at spekulere over sine arbejdsopgaver, i et omfang som han godt vidste slet ikke gav mening. For det var spekulationer som ikke første til noget og derudover brugte han alt for meget tid på sine spekulationer.

Hvilket jo så gjorde at han ikke rigtig fik løst de arbejdsopgaver han egentlig skulle. I hvert fald ikke i den kvalitet han normalt gjorde.

 

Nu var hans nærmeste leder begyndt at tage fat på ham – fordi der var fejl som i princippet ikke burde være der. For Mads er dygtig og kompetent. Derfor tog lederen fat på ham.

 

Da jeg taler med Mads og vi dykker lidt dybere, viste det sig at det har stået på over længere tid og han ikke selv vidste hvad der skete og hvad han skulle gøre.

 

Udover vores forløb, hvor vi mødtes med intervaller á 3 uger, så arbejder Mads imellem med specifikke øvelser tilpasset ham.

 

Derudover blev han introduceret til Førstehjælpskassen, som indeholder 3 lydfiler. Dem har han brugt siden vi startede op.

 

Den han bruger hver dag – eller i hvert fald stor set hver dag – er lydfilen til en god start på dagen. For han oplevede at det betød meget for, hvordan han tog fat på dagen.

De to andre lydfiler bruger han nu i det omfang, hvor han har brug for at få ro i sine bekymringstanker og at finde en indre ro.

 

Han har oplevet, at når han planlægger sin uge, og også på specifikke dage hvor han kan se at der er et møde hvor han skal være ekstra skarp og velforberedt, da er han mere i balance og ro, styr på sine tanker når han har brugt lydfilerne.

Mads oplever at det også er ”en anden far” der træder ind derhjemme når han har fri.

Han har opdaget at hvis der har været en dag på arbejdet, hvor der har været udfordringer og han måske nok er lidt i ”farezone for eksplosion”, så har han lyttet til Indre ro inden han tog hjem.

 

Vil du også have adgang til førstehjælpskassen

 

Du har også mulighed for at købe denne førstehjælpskasse. Lydfilerne har du adgang til lige så snart de er købt og du får dem direkte i din indbakke. Derudover kan du altid tilgå dem på den platform de ligger på.

 

Jeg har valgt i en introduktionsperiode at have prisen på kr. 150,- inkl. Moms. Fredag den 16.juni stiger prisen til kr. 199,-

Har spørgsmål inden, så husk du altid kan skrive tilbage på mailen her. Alternativt at du booker i tid i min online kalender.

Lydfiler som du kan bruge og lytte til i det omfang der passer ind i din hverdag. Anbefaler dog at du i starten lytter til minimum en af dem på daglig basis. Det er et spørgsmål om at din hjerne skal vænne sig til det, hvis du ikke allerede bruger mindfulness lydfiler.

 

Du kan købe de 3 lydfiler her

 

Det er dine lydfiler, til dit eget brug og du kan have dem på din telefon så du nemt kan hente dem.

Husk du er altid velkommen til at skrive tilbage til mig via mailen her, alternativt hvis du overvejer en uforpligtende snak omkring forløb, så kan du altid booke en afklarende samtale. Du skal blot gå ind i min online kalender og finde det tidspunkt der passer. Og det vil være en stor hjælp hvis du lige skriver et par stikord om, hvad vi skal vende. Så har jeg mulighed for at være bedst muligt forberedt.

Vil du booke en afklaringssamtale, som er uden beregning

 

De varmeste hilsner