Mentaltræning

Mentaltræning

Bliv bedre til at fokusere og forbedr din koncentrationsevne med mentaltræning

Få ro i krop og hjerne!

Brug mentaltræning når du vil have det bedre.

 

Når du mentaltræner træner du dit eget overskud.

Det kan være du kender til følelsen af, at mangle tid, oplevet fornemmelsen af, aldrig at nå det du gerne vil. Jeg har haft klienter i forløb, der har haft sådan en oplevelse af, at mangle tid. De har haft et mentaltræningsforløb – og efter  træningsforløbet oplever de, at de får mere tid.

Vi har alle den samme mængde tid, men det at opleve, at vi begynder at kunne træffe de rette beslutninger, at få et andet overblik – gør at fornemmelsen af mere tid opstår.

Når vi mentaltræner kan det være noget helt specifikt vi træner, som jeg i nedenstående vender tilbage til, og det gode er, at du vil opleve yderligere gevinster ved at mentaltræne.

Når du mentaltræner, vil du opleve at:

 • Du reducerer din stress
 • Du får mere overskud
 • Du kan vedligeholde dit overskud
 • Du vil opleve en anden indre ro
 • Du øger din evne til at fokusere
 • Opnå en bedre hukommelse
 • Du øger din præstationsevne
 • Du opnår mere energi
 • Du vil opleve at dine evne til at bevare koncentrationen bliver forbedret
 • Du oplever en øget motivation
 • Du vil opleve at kunne gå mere direkte efter dit mål
 • Du forbedrer din evne til at kunne visualisere
 • Du får en øget bevidsthed om dig selv og dine tanker
 • Du får en øget hverdagsglæde
 • Du får en større tilfredshed
 • Du vil opleve du bliver mere nærværende

Ved at mentaltræne lærer du at bruge dine egne ressourcer, og du kan komme i gang med din egen træning allerede nu – du skal blot tilmelde dig via nedenstående og så vil du over et par uger, modtage 2 lydfiler, samt ekstra materiale.

De 2 lydfiler er to helt grundlæggende træningsfiler og vil altid blive introduceret som de første du skal bruge – også med andre træningsprogrammer.

Med mentaltræningen vil du lære at udnytte det imponerende potentiale der er i hjernen. Du lærer at performe endnu mere optimalt i din hverdag – og at kunne performe endnu bedre i fremtiden. Samtidig med, at du bliver endnu mere bevidst om, hvilke tanker du er styret af.

Hvordan mentaltræner jeg?

Du skal blot finde 15 minutter i løbet af dagen og sidde eller ligge et uforstyrret sted og lytte til lydfilen. Du bliver i løbet af disse 15 minutter guidet til fysisk og mental afslapning. Gør det til en god vane at mentaltræne.

Det er ikke så vigtigt hvornår på dagen du mentaltræner og ja du kan også opleve at du i starten falder i søvn. Der kan du være helt rolig – for hjernen opfanger hvert et ord du hører jeg siger i lydfilerne – så selv om du sover så virker det.

Husk at holde ved i 2-3 uger. Det er lidt forskelligt hvor længe vi hver især skal bruge til at vænne os til at mentaltræne. Og ved at mentaltræne i 3-4 måneder oplever du at effekten bliver forankret endnu bedre.

Hvad hvis det ikke virker?

Som rigtig meget andet, så skal der trænes. Ellers får du ikke den fulde effekt og opnår ikke dine ønskede resultater. Så hvis du bruger de 15 minutter hver dag, i starten, så vil du også opleve de gode effekter.

Der kan være forskel på hvordan selve træningen opleves. Der er nogen der oplever en stor effekt allerede efter de første par dage, hvor det hos andre kan tage længere tid.

Har du en periode hvor det er gået rigtig godt – og så oplever et tilbagefald, så vil du sikkert have det lidt ubehageligt. Det der er vigtigt at huske er, at du ikke er helt tilbage ved dit udgangspunkt, selvom det kan føles sådan, derfor fortsæt din træning og du vil opleve at det begynder at gå den rigtige vej igen.

Virker mentaltræning?

Sagt ganske kort – så ja!

Mentaltræning er evidensbaseret træning. Det er en anerkendt forskningsbaseret træningsform – og med træningen påvirker vi hjernens neurale struktur.

Det er her, at mentaltræning viser sin styrke. Og ikke uden grund. Mentaltræningen kommer fra sportens verden –  udviklet til elitesportsudøvere for at kunne præstere bedre.

Tænk hvad du kan udrette ved at arbejde med dit mentale mind-set. Det er teknikker herfra vi bruger når vi mentaltræner. Så ikke kun for at kunne præstere bedre, men også til at få det bedre.

Mentaltræningen er med afsæt i arbejdet udført af den svenske professor i psykologi der hedder Lars Uhnestål.

Passer du din træning vil det virke. For det kan ikke lade sig gøre at det ikke virker.

Når vi mentaltræner

Så ændrer vi tankespor. Det kan være du har nogle uhensigtsmæssige tanker om dig selv eller om andre – tanker der kan være med til at spænde ben for sig i din hverdag.

Når du mentaltræner vil du opleve, at disse tankespor ændres til mere støttende tanker. Tanker som vil styrke dig med det du har brug for. Det kan være du har brug for:

 • Stressreduktion
 • Mere overskud
 • Mere ro
 • Større selvværd
 • Bedre nattesøvn

Vi ved at når du har tænkt en tanke så er det nemmere at tænke samme tanke igen end at tænke en ny. For hver gang der skal en ny tanke, så skal der skabes en ny neural forbindelse, i stedet for at anvende en der allerede er lavet.

Interessant er det, at 97% af vores bevægelser i tid og rum identiske i vores hverdag. Vores hjerne er helt grundlæggende doven og vil springe over hvor gærdet er lavest. Det vil sige hjernen gentager det kendte. Det samme gør sig gældende for vores adfærd.

Skal du sammenligne mentaltræning med noget der minder lidt herom, så er det en form for selvhypnose. En mere struktureret og en mere konceptualiseret form – og som netop virker for alle.