Mentaltræning

Mentaltræning

Hvad kan jeg bruge mentaltræning til?

Jeg anvender mentaltræning i alle mine stresscoaching forløb. Jeg fortæller dig hvordan det fungerer og hvor ofte du skal lytte. Når du har gennemført træningen, designer vi en lydfil der passer til dig og med de udfordringer du kæmper med og som du ønsker at fjerne. Du lærer at bruge det store potentiale din hjerne har. Når du mentaltræner systematisk kan du forandre dit liv. Du går rundt med nogle overbevisninger og nogle suggestioner og dem arbejder vi med. Det betyder at du ikke hænger fast i gamle overbevisninger.

Overbevisninger kan være:

 • “Jeg er hende der går ned med stress”
 • ”Jeg får aldrig et job”
 •  “Jeg kan ikke stå foran andre mennesker og tale”
 • “Jeg kan ikke sove godt”
Der kan også være andre udfordringer der fylder meget – derfor er vores samtaler afgørende for at få målrettet til dig.

Når du mentaltræner jævnligt, så vil du opdage:

 • at du får mere ro
 • du får mere overblik
 • du begynder at sove bedre

Hvorfor virker mentaltræning

Når mentaltræning i dag kan tilbydes alle os andre, og påvise betydelig effekt uanset hvad vi anvender mentaltræningen til, så skyldes det en kombination af den tilstand du kommer i under mentaltræningen, samt mentaltræningens aktive ingrediens: Suggestionen.. Hvad er suggestion Tilstanden kaldes den alternative bevidsthedstilstand, og er en dybt afslappet tilstand hvor dine hjernebølger opererer på alpha og theta frekvensniveau. Denne tilstand er i sig selv utrolig sund og gavnlig for os, og her bør vi opholde os en stund hver dag, for at give hjernen mulighed for at restituere sig. På vej ind og ud af søvnen passeres denne tilstand kortvarigt, men ikke i tilstrækkelig grad til at opnå det fulde udbytte. Lydfiler – programmer Programmerne ”Fysisk afspænding” og ”Mental afslapning” er designet til at lære dig at synke ned i den tilstand. Læs mere herom senere. Det der derudover gør Mentaltræning så effektivt, er at når du er i den alternative bevidsthedstilstand, hvor din bevidsthed er slået fra, gives en lang række af kraftfulde suggestioner, som kun din underbevidsthed hører og lagrer. Suggestioner svarer til dét du går og siger til dig selv, og det er faktisk de ting du ubevidst går og siger til dig selv, der fastholder dig i de selvbilleder, der ikke altid er særligt heldige. De suggestioner du tilføres gennem Mentaltræningen, er designet til at annullere de kedelige suggestioner du giver dig selv, og erstatter dem med nogle der er meget mere gavnlige for dig.
Hvis du træner med de to første lydfiler der nævnes, og som du får automatisk når du tilmelder dig nyhedsbrevet, så er forløbet:
 • du tilmelder dig via min online kalender
 • du får tilsendt lidt materiale inden vores samtale
 • jeg gennemgår samtale med dig
 • ud fra samtalen indtaler jeg en helt specifik lydfil til dig
 • du får tilsendt din lydfil

Du kan her i nedenstående sende mig en besked og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt

Mentaltræning
Stressreduktion med mentaltræning
[mailerlite_form form_id=2]